VUXENTANDVÅRD

Hos oss kan du känna dig trygg och bekväm hos vår erfarna personal

Din tandhälsa är viktig för oss och är alltid vårt största fokus! Vårt mål är att ditt besök ska bli så behagligt som möjligt. Vi erbjuder alla behandlingar inom allmäntandvården samt implantatbehandlingar med fullservice. Traditionell vuxentandvård inkluderar:
Genom regelbundna undersökningar hos din tandläkare så kan eventuella problem upptäckas och åtgärdas i tid!

Lider du av tandvårdsrädsla?

Hör av dig till oss så att vi kan hjälpa dig. För dig som känner ett obehag inför ditt besök så har vi strategier (längre behandlingstid,   medicinering med lugnande läkemedel, utvärdering efter varje behandling samt planering/information inför nästa besök.) och hjälpmedel för att underlätta för dig både inför, under och efter ditt besök hos oss.

tandhalsan-i-sater-vuxentandvard2

Har du käkledsbesvär?

Har du besvär med upprepad huvudvärk, spänd käkmuskulatur eller käkledsbesvär så boka tid hos Veronica.

Tillsammans med tandläkaren planerar hon din behandling mot käkledsbesvär och utför densamma, ofta med goda behandlingsresultat.

Veronica är utöver sin tandsköterskeutbildning också utbildad massageterapeut vilket ger henne stora kunskaper om spända muskler och behandling av densamma.

Har du frågor?

Vi strävar efter att du ska få bästa möjliga behandling för just dina behov. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några funderingar.